søndag 27. februar 2011

Min natur - Uke 8 - 2011

Dette har vært en bra uke! For det første har jeg fått tilbringe masse tid i Min natur, og for det andre har jeg nå blitt medlem i den eksklusive foreningen for profesjonelle naturfotografer; Norske Naturfotografer NN. Det gir jo selvsagt et ekstra boost, og iveren etter å fortsette den veien jeg går er stor.

Veldig varierende værforhold denne uken. Var ute en tur på tirsdag - da var det for å være ærlig relativt kjedelig, mens lørdagen var langt mere spennende med glaserte flater over alt etter regnvær og minusgrader fredag kveld. Følte jeg slet med å få frem hvor flott dette var - mye mere fascinerende "live" enn på bilde.



Uke 8 - 2011


 Flaggspett i sitt rette miljø...















Minner meg om noe - kommer ikke helt på hva...

































mandag 21. februar 2011

Brixen, Süd-Tirol

Bilder fra et alt for kort besøk i Brixen (Bressanone), Italia. Var på firmatur, så det ble kun en halvtime før frokost med fototid. Veldig spennende og sjarmerende by, med gamle flotte byggninger og gater.
Desverre var det lavt skydekke slik at jeg ikke fikk sett de høye fjellene som omgir byen.































søndag 20. februar 2011

Min natur - Uke 7 - 2011

Elgjakt!
Jeg har sett masse spor etter elgen på mine siste turer. Den bruker tydeligvis Min natur som restaurant om dagen (snakk om frekkhet...). I dag var jeg så heldig at jeg fikk et glimt av tre dyr som løp over isen - desverre for sent til at jeg fikk tatt bilde av dem. Etter dette listet jeg meg rundt som en indianer i håp om å få nok et glimt av disse flotte dyrene. Nå har jeg en klar mission til neste tur - nå skal elgen "fanges".
Tips om fremgangsmåte mottas med takk :-)

Bortsett fra elgmøtet var det lite høydepunkter i dag. Alt for fint vær, og alt for mye snø. Merker jeg begynner å bli kraftig lei av det kalde, stabile vinterværet. Må tvinge meg selv til å ta bilder.



Uke 7 -2011

























søndag 13. februar 2011

Min natur - Uke 6 - 2011

Har vært ute to turer denne uken. Mandag og søndag. Fint på mandag, i dag var det rett og slett litt "for fint". Masse snø og masse lys. Vanskelig. Det endte faktisk opp med format card. Fin tur uansett. Jeg så ferske spor etter både elg og bever. Elgen hadde nok vært der rett før meg.

Håper på en liten "kakeline" før neste helg, så blir jeg kvitt litt av snøen som ligger som et lokk over isen...


Uke 6 - 2011























søndag 6. februar 2011

Min natur - Uke 5 -2011

Fikk selskap av barna på runden i dag. Elvegård Open i naturfoto. Alle fikk bidra med ett bilde i en uhøytidelig fotokonkurranse - premier for de tre første plassene (altså premier til alle deltagere...).  Innsatsviljen og motivasjonen var helt på topp. Ikke noe klaging, her var det motivjakt for alle penga.

Vi lot dagens middagsgjester være jury. Spenningen var stor hos jentene da det var tid for å kunngjøre vinnerbildet... Jentenes vinnerbilder kan dere se i bunn av innlegget, jeg ble fullstendig knust og fikk jumboplassen.
Blogglisten


Uke 5 - 2011










Søstrene Elvegård in action...














Her er jentenes vinnerbilder:

1. plass
Mathilde Elvegård "Isbjørn"



2. plass
Elise Elvegård "Sol"