onsdag 20. oktober 2010

Fra Sveriges dype skoger.


Dro på min første utflukt til bilkirkegården ved Töcksfors i går morrest. Denne plassen er såpass flittig besøkt av mange gode fotografer gjennom mange år, at det å plagiere er nærmest umulig. Fant en del motiver jeg har sett før, og forsøkte å gå stille forbi, eller å løse det må min måte. Tror jeg har gått i copycat-fella et par ganger her men...10 kommentarer:

 1. Hehe, det første er i hvert fall en klassiker. Ellers mange fine innfallsvinkler her, og det ekstreme vidvinkelperspektivet i noen av bildene gjør at ting framstår på en litt annen måte, selv om motivene er kjente.

  SvarSlett
 2. Nå måtte jeg telle her, men bilde nr. 15 nedenfra (tatt bakfra, i farger) blir min favoritt og en løsning jeg ikke kan huske å ha sett heller.

  Ellers må det jo sies at jo, vi har sett lignende bilder, men å få så mange gode, kreative bilder i en serie er likevel imponerende.

  Og din egen stil, den har du jo som alltid.

  SvarSlett
 3. Enig med Øyvind ang vidvinkelbruken. Du skiller deg litt ut bare med det. Ellers er det som du sier, at dette har vært fotografert mange ganger og det er vanskelig å overraske noe særlig. Likevel har du mange fine utsnitt. Været ser ut til å ha vært perfekt med tanke på farger og dybde i bildene. Du har vel enda noen skikkelig sære på lur? :-)

  SvarSlett
 4. Kjempestilige bilder fra bil gravlunden. Jeg digger bruken av vidvinkel her. Jeg er selv så glad i gamle rustne vrak, og disse var ikke unntakt, en fryd for en fotograf og forevige disse bildene. Flott serie :)

  SvarSlett
 5. snadder, skal definitivt besøkes igjen ja...well done!!

  SvarSlett
 6. Hei

  Stilige bilder du har, på denne bilkirkegården er det jo et hav av motiver. Skulle hjerne tatt en tur dit. Hvor er det det ligger?

  Geir Jartveit
  bgfotografer.blogspot.com

  SvarSlett
 7. Mange kjente motiver her ja :-) Men jeg også syntes du har funnet mange fine perspektiver og utsnitt.
  Var der borte sist lørdag for 5.gang selv ;-)

  SvarSlett
 8. Kjente motiver nevnt, men likevel godt løst og slettes ikke kjedelig
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 9. Hei Stig Børre!

  Her er det mye snadder i et velkjent motiv/miljø! Det første bildet er jo en humoristisk fortellende bilde da!!:)

  God serie med mange forskjellige utrykk gjennom svart/hvitt, vinkler og opptikk!

  Mvh Svend

  SvarSlett
 10. Kvalitet hele vegen her. Meget bra!

  mvh Inger-Lise

  SvarSlett