søndag 14. november 2010

Min natur - Uke 45

Ukens rapport satt langt inne, fikk "stjålet" en time fra 1200-1300 i formiddag. Passe nitrist vær, men isen bød på overaskelser. Min natur var forresten helt annerledes i dag enn den var forrige søndag.


Uke 45

10 kommentarer:

 1. Hehe, bra å ha ambisjoner! Ukesrapporter høres jo overkommelig ut, men er nok ikke like lett som det høres ut for... Likte bildene 3 og 4 best, og det siste hadde gjort seg godt som kvadrat, beskjært fra toppen.

  /Dag R

  SvarSlett
 2. Takker. Det jeg ikke har tenkt på er ferie... Må rigge opp et webcam for å ha mulighet til å gjennomføre til fulle :-)

  SvarSlett
 3. God ukesrapport av lovende serie. Har også sans for nr 3 og 4 + det siste

  SvarSlett
 4. Din kreative tilnærming til naturens elementer inspirerer, takk for synet av dette.

  SvarSlett
 5. ...spørs hva man gjorde dagen før?
  Livet er jo altid fult av overaskelser, det første motivet var "levende" -fint!

  SvarSlett
 6. Herlig, spenstig kreativitet! Du inspirerer!

  Tove:)

  SvarSlett
 7. Spennende serie, og helt forskjellig fra sist. Selvfølgelig hele poenget, men likevel. Liker godt disse bildene der du kikker i mellom trestammene og ut over vannet/isen. Artige mønstre i isen forøvrig!

  SvarSlett
 8. Takker! Det er motiverende at dere følger prosjektet. Ser at jeg vil slite i ferieukene, og det kan jo uansett bli vanskelig å se noe nytt hver uke. Tiden vi er inne i nå er jo fin, med stadig skifte i vær og lys. Sommeren blir nok vanskeligere. Min personlige favoritt denne uken er det siste.

  SvarSlett
 9. Utrolig flott! Gleder meg til fortsettelsen:)

  SvarSlett