søndag 5. desember 2010

Min natur - Uke 48

Har besøkt Min natur hele to ganger denne uken. Både lørdag og søndag. Slet begge dager med å finne noe som fenget. Lørdag var det 20 blå og sol, søndag var det grått og nysnø. Har en del bilder jeg er halvfornøyd med og et par jeg er godt fornøyd med. Bildene ligger i kronologisk rekkefølge.


Uke 48


Lørdag
Søndag


11 kommentarer:

 1. Gode dager for deg, Stig Børre, i "min natur"! Liker spesielt godt det første og det nest siste bildet her! :-) 20 blå stopper ikke en fotograf fra å krype omkring!

  SvarSlett
 2. Her var det mange forskjellige, nyter dem alle og er svært så imponert igjen over ditt blikk, kreativitet. 8 og 9 rent, enkelt, delikat.

  SvarSlett
 3. Herlige motiver...vinter og sne er fine motiver!

  SvarSlett
 4. Mange bilder denne gangen, men jeg synes du er flink til å ikke gjenta deg selv alt for mye. Flere nye sider denne gangen også. Mitt førsteinntrykk er at de enkle, rene bildene treffer meg best, særlig med tanke på komposisjon. Tipper at flere av de andre bildene "går seg til" også...

  SvarSlett
 5. Her var det mye bra. Fine detaljer og stemninger i vinter is :)
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 6. Jeg liker best søndagen din her. Alle de 4 synes jeg er knallfine!

  SvarSlett
 7. Hei! Spennende "oppdrag" du har gitt deg selv her. Følger med og koser meg med alle dine flotte visuelle påfunn :)

  SvarSlett
 8. Du overrasker stadig, liker bildene fra søndag absolutt best, særlig det nest siste med blåtoner har malerisk preg og ser nesten organiskt ut, Du er veldig flink gode venn, missunner ditt blikk.

  SvarSlett
 9. Det siste lørdagsbildet er det ingenting å si på - for å si det slik :-) Dette fenget meg umiddelbart, i all sin enkelthet. Syntes fangsten var fin jeg!

  SvarSlett
 10. Stadig like imponert over din evne til å skape nye bilder av de "samme gamle motivene". Dette synes jeg det er spennende å følge med på.

  SvarSlett
 11. Takker for tilbakemeldinger! Jeg er skikkelig "gira" på oppgaven, og responsen gir et ekstra spark. Gleder meg til helgen og nye muligheter :-)

  SvarSlett