tirsdag 16. august 2011

KRABI p a r t 1

Sitter og går i gjennom et hav av bilder fra årets ferietur til Krabi, Thailand. Har vært veldig løs på avtrekkeren i år, noe som medfører en voldsom renske/slette-jobb. Utrolig mye dårlige bilder - og derav langt i mellom de gode. Heldigvis dukker det opp noen jeg er godt fornøyd med underveis, så sorteringsjobben er ikke kjedelig. Turen forøvrig var helt utrolig bra - mye takket være godt selskap og griseflaks med været. Knall sol det meste av tiden, tross regntid. Kjedelig vær for fotografen, men topp for sjela (og familiefreden...).

Her er første utvalg - "part 2" er nok like rundt hjørnet... :-)
6 kommentarer:

 1. Fargerik og flott serie fra Thailand dette Stig Børre. Komposisjonene sitter som et skudd.
  Nr 1 og de 2 ble mine favoritter.
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 2. Flott serie og gode komposisjoner! Nr 3 er min favoritt og siste er også herlig:)

  SvarSlett
 3. Leser innledningen din, og det er "lett" at det blir mange bilder på reiser og på nye steder. Da har du gjort en bra redigeringsjobb, og det er blitt en underholdene serie dette. Synes det siste her er spes. bra!

  Hilsen Kjell Harangen

  SvarSlett
 4. God kvalitet på bildene du har plukket ut fra mengden. Har mest sans for nr 1,2, 4 og det siste. Har kanskje et kuttforslag for høyre del av det siste bildet, slik at dama blir mer midtstilt, kanskje ikke?

  PS. Synes denne serien er lettere å kommentere enn blogginnlegget "Fashion" :)

  SvarSlett
 5. Godt å se dine bilder igjen. Flotte alle sammen der nr 2 og 3 ble mine høydare :)

  SvarSlett
 6. Takk. Er godt fornøyd med denne samlingen.
  Christer: jeg var inne på tanken å beskjære bildet slik du har beskrevet. Det ville fungert bra - men jeg endte opp med det opprinnelige utsnittet av en eller annen grunn.

  SvarSlett