tirsdag 23. oktober 2012

F R I

Endelig ble det tid til en runde i nærnaturen med kamera for hånden. Etter en ekstremt hektisk høst med mye jobbing, boligkjøp og nå boligsalg har stressnivået vært temmelig høyt. Utrolig deilig å komme seg ut å nyte stillheten. Kom fort inn i flyten og fant motiver som fenget meg. Gleder meg allerede til neste "friminutt"...9 kommentarer:

 1. Ta godt vare på det gule bjørkeløvet ditt, eller du har kanskje flere?;)
  Severdig serie, og jeg regner med at du fikk koblet godt av underveis. For å velge ett bilde, blir det det fjerde siste. Et enkelt stilfullt bilde, hvor det gule bladet blir ført i en elegant sving ut i en miniatyrfoss.
  Forøvrig, gratulerer med ny bolig.

  SvarSlett
 2. Veldig fin samling fra én dags tur! Mellomrommene/lufta i tittelen understreker gleden ved å endelig ut å fotografere igjen - en glede jeg godt kjenner igjen etter hektiske tider.

  Angående bildene, så er jeg fascinert over de helt forskjellige uttrykkene i nr 1 og 2! Artig. Videre er det mange bilder jeg stopper opp ekstra ved, spesielt 8 og 9. Disse har gode former/speilinger og triggende rom. Favoritten blir nr 12. Formatet kræsjer på en svært positiv måte med motivet. Linjene er suverene. Men det beste er laksen ;)

  SvarSlett
 3. 12, 13 og 5 - i den rekkefølgen, De tre jeg nevner har snert i seg med linjer og linjebrytninger :-)

  SvarSlett
 4. Wow, this is a great series. I really like your work!

  Greetings from The Netherlands!

  SvarSlett
 5. En fin serie med lekre bilder!

  SvarSlett
 6. Flott serie fra deg Stig Børre. Nydelige høstbilder.

  SvarSlett
 7. en helt fantastisk billedserie fra deg. Falt spesielt for de to første, men alle hadde gnisten i seg.mvh anne

  SvarSlett