tirsdag 16. april 2013

"Pappa!!!...

...det står en elg i hagen! Jeg kødder ikke!"
Og den sto rett foran vinduet jeg pleier å sitte ved, men nå sløste jeg bort tiden på "Grottenveien 1"...
Never again! Rakk å få med meg at den knaset gjennom isen i fullt firsprang - men hadde ikke kameraet klart før den sto der og "gjemte seg" bak et tre på motsatt side av elva. Nå skal alltid kameraet være ute av bagen og klar til aksjon...:-)

Det er forresten utrolig nok mitt første bilde av elg - er det mulig for en godt voksen naturfotograf bosatt i en del av landet hvor dette dyret er et vanlig syn...!?


5 kommentarer:

 1. Jeg er så missunnerlig på stedet du har kjøpt deg, du vil få UENDELIG mange overraskende oppevelser i tiden som kommer. Selg TVen og sett deg skuddklar, her blir det bever, buorm, enkeltbekkasin, og gaupe med tid og stunder.
  Bilde blir vel et minne, et hyggelig minne.

  SvarSlett
 2. Du har flytta langt til skogs forstår jeg. Jeg er også misunnelig, men vil nok dessverre aldri klare å overtale kona til å bli med på noe sånt... Og bildet: Elgen er jo fin der den står, med øra på hver side av trestammen. Trærne i forgrunnen kler bildet og gjenskinnet i vinduet gir opplevelsen av å sitte i stua og se ut.

  SvarSlett
 3. Trur du har fått deg ein fin plass ja! Og det blir nok meir, både elg og anna, etter kvart! Bildet viser vel egentlig elg slik dei fleste ser den når den ikkje står på jordet då ;) ...men å ha kamera klart.....det er klart!

  SvarSlett
 4. Grattis med jomfruelgen! Da er det bare kjøre på framover. Den ble en fin detalj i bildet ;)

  SvarSlett
 5. Oi da! Så spennende.. Får håpe du er heldig og at den kommer tilbake når du har kamera klart :)

  SvarSlett