søndag 20. februar 2011

Min natur - Uke 7 - 2011

Elgjakt!
Jeg har sett masse spor etter elgen på mine siste turer. Den bruker tydeligvis Min natur som restaurant om dagen (snakk om frekkhet...). I dag var jeg så heldig at jeg fikk et glimt av tre dyr som løp over isen - desverre for sent til at jeg fikk tatt bilde av dem. Etter dette listet jeg meg rundt som en indianer i håp om å få nok et glimt av disse flotte dyrene. Nå har jeg en klar mission til neste tur - nå skal elgen "fanges".
Tips om fremgangsmåte mottas med takk :-)

Bortsett fra elgmøtet var det lite høydepunkter i dag. Alt for fint vær, og alt for mye snø. Merker jeg begynner å bli kraftig lei av det kalde, stabile vinterværet. Må tvinge meg selv til å ta bilder.Uke 7 -2011

8 kommentarer:

 1. Så nå kommer ukens betraktninger igjen og jeg nyter igjen synet av din natur :)

  SvarSlett
 2. Synd elgene var for raske for deg, men nå har du et mål for neste uke! Håper du igjen treffer på "rakkerfantene" da! Ellers ser jeg at du, som jeg, måtte lete etter detaljene i "din natur". Var selv ei runde i går, og det var de små ting som gjaldt for meg også. Flott med snøkrystallene på isen, og liker godt treet du så fint har fotografert! :-) Lykke til neste uke!

  SvarSlett
 3. nydelig iakttatt og formidlet!

  mvh
  Liv ")

  SvarSlett
 4. Vi har fått sol og det hjelper jammen på motivasjonen til å komme seg ut i alle fall.
  Min favoritt her er bilde nr. 2!

  SvarSlett
 5. Så morsomt du laget innlegget. Spennende med store dyr da. Flotte isbilder/vinterbilder har du fått også. Herlig med vinteren.

  SvarSlett
 6. Flotte detaljer og utsnitt! Nr 2 og nest siste er mine favoritter. Lykke til med elgjakta;)

  SvarSlett
 7. Flotte bilder. Liker kontrastene.
  Skal du lykkes med elgfoto nå på vinteren, så kan det være lurt å oppsøke viltforing (selvfølgelig i god dialog med "forvertene". Litt tolmodighet og kamoflasje/samt riktig vindretning, skulle du ha gode odds. (ofte kommer det bonusdyr/fugler i stedet for elg da hehe)
  Lykke til med fotojakta
  mvh
  Håvard
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 8. Takker - skal ut en tur i morgen tidlig å se etter elgen :-)

  SvarSlett