søndag 20. mars 2011

Min natur - Uke 11 - 2011

Våren er på gang, men det går tregt. Ikke veldig stor forandring fra forrige uke. Ser frem til en uke med høyere dagtemperaturer (i alle fall hvis meterologene har rett). Smålei vinteren, smålei blogging også merker jeg - har hatt litt datavegring på fritiden, henger sikkert sammen med overdose foran skjermen på jobben...Uke 11 - 2011


12 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg liker nr. 1 best, men jeg liker dem som serie også.

  SvarSlett
 2. Flott serie med vinterbilder. Hi,hi våren kommer ofte brått sjø. Her hos oss var det 10 grader i dag og snøen ble borte mens vi kikket på. Men at vi kan få en ny "vinter" er jeg helt sikker på. Bildene dine hadde mange flotte linjer og utsnittene var flotte! Ha en god uke.

  SvarSlett
 3. Flott serie med nr. 4 som favoritt denne gang. Merker også at jeg begynner å bli ferdig med vinteren:)

  SvarSlett
 4. Etter å ha ruslet en runde i "din" natur er jeg mektig imponert over at du klarer å levere bilder som i serien over gang på gang. Våren er helt klart på gang i naturen din SB!

  SvarSlett
 5. Flotte komposisjoner og toner!

  SvarSlett
 6. Takker! Liker nr.1 klart best selv. De andre bildene er ikke så langt unna bilder jeg har tatt før. Jeg maser fælt etter våren om dagen, i sommer maste jeg etter høst og i høst maste jeg etter vinter... Det er ikke enkelt å være natur og tilfredstille en fotograf... :-)

  SvarSlett
 7. Til tross for vegring, så viser du frem naturen slik bare du kan! V1 er favoritten, men også to og tre er interessante!

  SvarSlett
 8. ojjj det var da ...så flotte bilder!!!

  inspirende))

  SvarSlett